Programmamanagement door    

 

 

< naar homepage

 

Nieuws

15-12-2021 All-to-alltesten MedMij van start

Inmiddels is de connectiviteit tussen de PGO’s en de DVZA/bronsystemen getest.

Dit houdt in dat er getest is of er een verbinding tot stand gebracht kan worden tussen de PGO’s en DVZA/bronsysteem. De resultaten hiervan zijn positief. De volgende stap in het testen is het beproeven van de daadwerkelijke uitwisseling van gegevens.

De bronsystemen hebben allemaal een testdossier in hun systeem gezet en deze wordt met de PGO’s opgehaald. Zo wordt getest of de gegevens correct en volledig door het PGO opgevraagd kunnen worden. De testen zijn momenteel volop bezig. De bevindingen van de testen worden gedeeld met de nieuwe batch van leveranciers, zodat ervan geleerd kan worden. In januari start de nieuwe batch aan DVZA’s en bronsystemen.

De all-to-alltesten worden in batches van leveranciers uitgevoerd. In de eerste batch van leveranciers doen vijf DVZA/bronsysteem-combinaties mee.

Enovation als DVZA met:

  • Avinty (BgGGZ)
  • FarmedVisie (medicatiegegevens)
  • Medimo (medicatiegegevens)
  • PinkRoccade (BgGGZ)

LSP+ als DVZA met:

  • Careweb (BgGGZ)

  • FarmedVisie (Medicatiegegevens)

In de all-to-alltesten testen deze combinaties van DVZA met bronsysteem met negen PGO’s. Deze negen PGO’s testen in elke batch met andere combinaties aan van DVZA’s en bronsystemen. De PGO’s die deelnemen zijn CGM Life, Digiketen, Drimpy, Ivido, Medsafe, MedXpert, MijnPGO, Quli en Selfcare.

Gerelateerde items